Ny feature: SSL beskyttelse af webhoteller

1292242898_Shield_YellowVi er enormt glade for at kunne præsentere en meget efterspurgt funktion, nemlig SSL beskyttelse af webhoteller.
Vi har længe ventet på den helt rigtige måde at kunne levere SSL til vores kunder på. Den mener vi nu at have fundet og har derfor klargjort alle vores PHP servere til det.

SSL (https) bruges til at kryptere overførelsen mellem webserveren (din hjemmeside) og din besøgende. SSL er efterhånden blevet et krav af mange besøgende og services. Fx. kræver Facebook at man har SSL beskyttelse på sine endpoints. Samtidig er mange besøgende glade for at kunne se en side er SSL beskyttet når de fx. er i gang med en bestilling.

happy

Kræver SSL en dedikeret IP adresse?

Nej. Vi gør brug af SNI. Det betyder at flere SSL sites kan køre på samme IP. Præcist på samme måde som ikke-SSL sites kan.
SNI understøttes ikke i Internet Explorer på Windows XP, samt i Internet Explorer 6. Så disse besøgende vil altså ikke kunne bruge SSL beskyttelsen hos os. Pt. udgør dette cirka 3-7% af besøgende på en normal hjemmeside. Det tal bliver selvfølgelig mindre for hver dag der går. Det er en konsekvens vi godt mener man kan leve med, når vi omvendt mener alternativet med en dedikeret IP adresse per hjemmeside ikke er optimal. Især ikke når verden er ved at løbe tør for IPv4 adresser.

Hvad koster det?

Prisen er 1 EUR/md for at have aktiveret SSL på sit webhotel, uanset webhotel-pakke. Dvs. I alt 12 EUR/år, eller cirka 90kr/år.

Vi har samtidig forhandlet os frem til nye priser på SSL certifikater, så disse kan nu også købes til langt lavere priser. Se alle priserne her.

Virker det på ASP webhoteller?

Nej, det virker pt. ikke på ASP webhoteller. SNI virker kun på Windows 2012 (IIS 8) og det er ikke alle vores servere der kører dette endnu. Det er noget vi arbejder på at løse. Ønsker du SSL på Windows/ASP er den eneste mulighed derfor stadig at købe en VPS.

Opdatering: SSL virker nu på Windows webhoteller.

Virker det på subdomæner?

Nej. SSL beskyttelse virker pt. kun på det domæne du har webhotellet til. Det virker ikke på subdomæner eller tilknyttede domæner.

Kan jeg bruge mit eget SSL certifikat?

Ja. Du kan importere og bruge dit allerede eksisterende SSL certifikat.
Hvis du ikke allerede har et certifikat kan du købe et hos os igennem vores Kontrolpanel.

Er det let at bruge og opsætte?

Vi gjort vores ypperste for at gøre aktiveringen og bestillingen af SSL så let som muligt. It just works.

SSL kan aktiveres under menupunktet “Administration” og “Tilvalg” i vores kontrolpanel, hvor du også kan læse nærmere.

God fornøjelse :)

Her tænker du på “Ny feature: SSL beskyttelse af webhoteller”

Lukket for kommentarer.