Fri trafik

Det er efterhånden blevet udskældt at sige man som webhoteludbyder tilbyder ‘Fri trafik’. Man vil ofte blive mødt med en hurtig kommentar som “‘Fri trafik’ findes ikke”. Mange webhoteludbydere, har ikke en chance for reelt at tilbyde fri trafik (af både finansielle og tekniske årsager), men forsøger alligevel at sælge ideen.

Det er derfor utrolig svært at reklamere med ‘Fri trafik’ i dag, fordi kunder har forvendt sig til at ‘Alle siger de har fri trafik, men ingen har det – det er bare noget de skriver’.

Hos UnoEuro vil vi gerne gøre det kategorisk klart at vi tilbyder fri og ubegrænset trafik. Det koster ikke os mere hvis en kunde bruger meget trafik, så hvorfor skulle vi belaste vores kunde med trafikgrænser?

Om du bruger 1GB trafik om dagen eller om måneden, har ingen betydning for os, så længe du ikke belaster vores servers ressourcer (CPU/RAM/DISK) i sådan grad at det er til gene for vore andre kunder, og du selvfølgelig overholder vores betingelser. Nogle vil selvfølgelig sige at dette er en meget blød regel, men faktum er at hvis du kan formå at levere 10TB data uden at webserveren lider overlast, så er du mere end velkommen til det.
Belastning af den enkelte servers ressourcer er det eneste vi tænker på. Vores første prioritet vil altid være at levere en stabil drift til alle vore kunder, store som små, privat som erhverv. Vi har aldrig nogensinde lukket en kunde pga. de har overført for meget data, der er ingen trafikgrænse.

Som kunde kan man gøre meget selv for at mindske belastningen. Installation af cache moduler i blog og CMS systemer er ofte kun et spørgsmål om et klik eller to, og kan nemt gøre forskellen på at håndtere 10 hits og dagen og overleve 10.000 hits pga. pludseligt populært indhold.

12 meninger om “Fri trafik”

  1. Det kunne da egentlig godt være vi som kunder skulle kvittere for den positive holdning til trafikken ved netop at aktivere cachen på vore blogs.

    Tak fordi du bragte dette frem, for jeg har egentlig tænkt over funktionen, men aldrig rigtig gjort noget ved det.

    Det vil jeg gøre nu som tak for artiklen. :-)

    1. Cache i CMS og blog systemer har sjældent en negativ effekt på ens side, men kan som sagt gøre en stor forskel.

      Aktivering af fx. Hypercache i WordPress, er fuldstændig transparent, men gør en verden af forskel.

      1. Nu nævner du Hypercache – er det et plugin eller en setting et sted ?

        Synes ikke lige jeg kunne finde den nemlig.

  2. Kunne I ikke lave en guide til en perfekt opsætning af W3 Total Cache i forhold til jeres server-setup. Der er jo verden til forskel på opsætningen af W3 total cache på en shared hosting og en dedikeret hosting.

    Det kunne være cool, hvis I lige kunne lave en kort gennemgang af hvilke settings der skal indstilles hvordan – for den virker jo ikke bare 100% “out of the box”..

Lukket for kommentarer.